­
Stichting Matahari Groningen

Mededelingen kumpulan 20 januari 2019

Welkom:
Alle aanwezigen, welkom in dit nieuwe jaar 2019, en allen nog veel goeds gewenst. Een speciaal welkom aan een paar trouwe gasten die na een ziekteperiode weer aanwezig zijn op deze 1e kumpulan van 2019. Ook een speciaal welkom voor een aantal nieuwe gezichten die voor het eerst onze kumpulan en hopen dat zij van deze middag genieten.


Overleden:

Op dinsdag 15-01-2019 is overleden mevr. Siri Manz. Begin 2018 is zij, samen met haar man, bij de Matahari gekomen en zijn zij een paar keer geweest, totdat zij door de ziekte werd getroffen,  die zij niet kon overwinnen. A.s. dinsdag om 14.00 uur is de begrafenis in Grootegast. Een kopie van de rouwkaart ligt op de tafel van de penningmeesters.

Na een ziekteperiode is helaas Jack van Waas op vrijdag 18 januari 2019 overleden. Jack en Maud van Waas waren regelmatig te vinden op onze kumpulans. Vrijdag 25 januari a.s. is de begrafenis in Groningen (Selwerd). Jack zal worden begraven bij de veteranen-begraafplaats in Selwerd te Groningen (zie onze website onder berichten).

Prijzen consumpties.
Per 1-1-2019 heeft het MFC de prijzen voor consumpties op zondag verhoogd.
Dit betekent dat een flesje frisdrank nu € 1,75 kost en een alcoholische versnapering nu € 2,00.

Catering.
In afwijking van het gestelde in de flyer wordt de catering deze maand verzorgt door Frankie Mesker.

Vacature
Het secretariaat van de Matahari kampt nog steeds met een vacature. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer info, kom gerust even langs.
Weet u iemand, die het wel wil / kan doen, maar zelf te bescheiden is om dit kenbaar te maken, geef het door aan het bestuur.
Neemt dan contact met ons op, voor het telefoonnummer zie onze website..


Muziek:
De muziek wordt deze maand verzorgd door Ed en Patty, ook bekend als het Duo GingeR uit Ede.

­